ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12 ΠΡΑΚΤΙΚΑ

Με συμμετοχή περίπου 20 ατόμων έγινε η συνέλευση του Ήλεκτρο που μετά από σύζήτηση αποφάσισε

 1. Παρότι υπάρχει μία εμφανή άνοδο στις ανταλλαγές μας με το δίκτυο (15 σε 3 εβδομάδες) χρειάζεται μία παραπάνω προσπάθεια για να θεωρούμαστε λειτουργικοί. Σε αυτή τη λογική κινούνται και τα παρακάτω θέματα.

 2. Εξουσιοδοτείτε ο Στέλιος να επικοινωνήσει με το Σαμιώτη (εκ Σάμου καταγόμενος, τα άλλα απλή συνωνυμία) που προσφέρθηκε να μας φτιάξει το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής μονάδων.

 3. Η Κωνσταντίνα θα μιλήσει την Παρασκευή 10-12 στον ραδιοφωνικό σταθμό Αίολος για το δίκτου.

 4. Στα πλαίσια της επέκτασης του δικτύου και συμμετοχής και άλλων ατόμων στις ανταλλαγές και στις συναντήσεις αποφασίστηκε να γίνει ξεχωριστή ομάδα επικοινωνίας με σκοπό να κάνει γνωστό το δίκτυο στο νησί. Οι Δημήτρης Μπουρν., Λένα και Κατερίνα Σαμιωτ. Θα έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένα σχολεία και η Γιούλη με το ΕΠΑΛ.

 5. Άρχοντας ηλεκτρονικής επικοινωνίας (διαχειριστής mail, blog, internetiκα) προτείνετε να είναι η Γιούλη με τη συνδρομή του Θοδωρή.

 6. Το τραπέζωμα για καλύτερη γνωριμία, των μελών του Ήλεκτρο ορίστηκε για τις 27 Ιανουαρίου.

 7. Έγινε μία πρώτη παρουσίαση από την ομάδα που ανέλαβε να κάνει μία αποτίμηση των υπηρεσιών του δικτύου, τι έχουμε και τι μας λείπει. Ειδικά στο τι μας λείπει αφήσαμε να το συζητήσουμε και στην επόμενη συννάντηση αφού είναι ζήτημα που λύνεται συλλογικά. Εάν έχουν κάτι να προσθέσουν τα μέλη της ομάδας σε αυτό που γράφω ας στείλουν ξεχωριστό mail σε όλους μας.

 8. Η Παρέσα σε συνεργασία εμ Δημήτρη Μπουρν. Θα δημιουργήσουν μία φόρμα συμπλήρωσης νέων μελών. Ο Δημήτρης παρακαλείτε, επισπροσθέτως, να εξετάσει το θέμα της κάρτας μέλους του δικτύου ήλεκτρο για να το συζητήσουμε στην επόμενη συνάντηση.

 9. Συζητήθηκε πολύ το θέμα εάν είναι αναγκαίο να σημειώνουμε και τι είδους υπηρεσίες πρόσφερε ή δέχτηκε ο καθένας μας ή απλά να γράφουμε ποιος πρόσφερε και ποιος δέχτηκε υπηρεσίες. Απόφαση δεν πάρθηκε.

 10. Η ομάδα για τους παραγωγούς επιφυλάχθηκε να κάνει μία πιο πλήρη παρουσίαση στην επόμενη συνάντηση.

 11. Ο Βασίλης Μούσκουρ. παρακαλείτε να στείλει mail στην Λένα Αντίνογλ. Το αρχείο με την νέα απόδειξη ήλεκτρο που έχει σχεδιάσει, για να τυπώσει κάποια η Λένα και να πάει στον Μπόμπιρα (ουζερί).

 12. Ο Θοδωρής και ο Στέλιος εξετάζουν ποια από τα νέα μέλη απαρτίζουν την πολύ χρήσιμη λίστα που έφτιαξε στο παρελθόν η Νεφέλη και η Κατερίνα και που δεν εκμεταλευτήκαμε, δυστυχώς, ποτέ σωστά, μη τιμώντας τον κόπο και τον χρόνο των κοριτσιών και μη φροντίζοντας να οργανωθούμε καλύτερα μέσα από αυτή την θαυμάσια απεικόνιση/ταξινόμηση των υπηρεσιών που προσφέρει το δίκτυο. Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την φροντίδα σας, Νεφέλη και Κατερίνα και να σας ζητήσουμε να έρθετε πάλι κοντά μας, μας έχετε λείψει. Αυτή την υπέροχη δουλειά θα επικαιροποιήσουν ο Θοδωρής και ο Στέλιος και επιπρόσθετα θα τσεκάρουν τη λίστα με τα mail αφού κάποιοι παραπονιούνται ότι δεν λανβάνουν κάτι από ήλεκτρο.

 13. Η Λένα Αντίνογλ θα φτιάξει μία στατιστική απεικόνιση τι είδους υπηρεσίες κινήθηκαν στα πλαίσια του δικτύου, από την αρχή έως σήμερα, έτσι ώστε να έχουμε μία καθαρή εικόνα τι ανταλλαγές έγιναν, βγάζοντας χρησιμα συμπεράσματα για το ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε.

 14. Λόγω έντονων συζητήσεων και ανησυχιών δημιουργείτε μία ομάδα που θα επεξεργαστεί την τιμολογιακή πολιτική του δικτύου. Δηλαδή κοντά στο ευρώ ή κάτι άλλο, ειδικά σκεπτόμενοι το άνοιγμα στους εμπόρους που μας φέρνει αντιμέτωπους με νέες απαιτήσεις. Είναι οι Ανδρόνικος, Γκέντι, Θοδωρής, Κωνσταντίνα, Στέλιος και Στρατής.

 15. Αποφασίστηκε στις λίστες με τις υπηρεσίες που προσφέρει το κάθε μέλος να αναγράφεται με τρόπο σαφή αν την προσφέρει επαγγελματίας ή όχι. Σκοπός αυτού του διαχωρισμού είναι η σωστή πληροφόρηση των μελών του δικτύου και η προστασία των επαγγελματιών που συμμετέχουν στο δίκτυο. Η τελική απόφαση βέβαια πάντα είναι του κάθε μέλους που ελεύθερα αποφασίζει που θα απευθυνθεί για να ζητήσει μία υπηρεσία.

 16. Αποφασίστηκε η συμμετοχή στο παζάρι της Πολλιάνας στις 29 με 30 Δεκέμβρη που τα έσοδα του θα πάνε στους πρόσφυγες. Όποιο μέλος του ήλεκτρο θεωρεί ότι έχει κάτι που αξίζει να δοκιμάσει να το “πουλήσει” στο παζάρι της Πολλιάνας μπορεί να πάει εκεί και να έχει μία τιμή με ευρώ για όσους δεν είναι μέλη του Ήλεκτρο και το ίδιο πράγμα σε ευρώ και ήλεκτρο για όσους είναι μέλη του δικτύου. Όσα ευρώ μαζευτούν θα πάνε σε συγκεκριμένο σκοπό, βοήθεια στους πρόσφυγες.

 17. Επόμενη συνάντηση ορίζεται στις 12/1 Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα. Χώρος συνάντησης θα είναι ο χώρος του καλλιτεχνικού εργαστηρίου “Πολιάννα” ή στο φουαγιέ του ξενοδοχείου “Λέσβιον”. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως με mail.

 Καλές γιορτές σε όλους, καλή χρονιά (λέμε τώρα, μπας και κάνει την έκπληξη το 2013) και καλά ταξίδια στους αναχωρητές.

Advertisements
This entry was posted in Συναντήσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s