Πρακτικά Συνάντησης 16-11-13

Πρακτικά Συνάντησης 16-11-13

Θέματα:

1) Συζητήθηκε το θέμα της δικτύωσης και επικοινωνίας των μελών. Υπάρχει η προοπτική να στηθεί μία ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε να μπορεί το κάθε μέλος να αλλάζει τα δεδομένα του, να πιστώνει το λογαριασμό του και να γίνονται οι συναλλαγές χωρίς κουπόνια.Προς το παρόν ο Γιώργος Β. έχει στείλει ενημερωμένη λίστα με τα καινούργια μέλη και κάθε φορά που γίνεται μία αλλαγή στις υπηρεσίες μας ή  οτιδήποτε άλλο (μετακόμιση…) μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές στο αρχείο και να την στέλνουμε ξανά ενημερωμένη στο δίκτυο.

2) Αποφασίστηκε να διοργανώσουμε το τέταρτο ανταλλακτικό παζάρι με έμφαση στα προιόντα που παράγουν τα μέλη του δικτύου και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Στόχος είναι να γνωρίσουν τα καινούργια μέλη τα προιόντα και τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου καθώς και να «διαφημίσουμε» τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Θα υπάρχει συλλογική κουζίνα και ανταλλαγή αντικειμένων από παιδιά σε παιδιά όπως και ενημερωτικά φυλλάδια για το Ήλεκτρο. Επίσης θα λειτουργήσει ένας πάγκος με ρούχα τα οποία όμως χρειάζεται να είναι σε καλή κατάσταση και  ένας πάγκος με βιβλία και cd. Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στις 8-12-13 στην πλατεία Σαπφούς με εναλλακτική σε περίπτωση κακοκαιρίας το σχολείο 2ης ευκαιρίας (Παρθεναγωγείο) αν μας παραχωρηθεί .
3) Έχει γίνει πρόταση να γίνει μία παρουσίαση του δικτύου στην εργατική λέσχη όπου τα μέλη της μας έχουν προσφέρει τον χώρο ακόμα και για τις συνελεύσεις μας. Χρειάζεται να οργανωθεί και υπάρχει η σκέψη να συνδιαστεί με την προβολή ταινίας για την αλληλέγγυα και ανταλλακτική οικονομία.
Η επόμενη συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 του μηνός στην εργατική λέσχη, ώρα 7μμ.
Μέχρι τότε συνεχίστε με αισιοδοξία τις ανταλλαγές!!!!

Λένα Α.
Advertisements
This entry was posted in συζήτηση για την δμιουργία δικτύου, Συναντήσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s